Finskt kött – världens bästa.

 
 

Muré, stolt finsk.

 
 

Kvalitet och kompromisslös smak kräver hantverk.

Vi värnar kompromisslöst om kvaliteten och smaken. Det kräver hantverk i varje moment, och hantverk utgör också kärnan i vår verksamhet. Hantverk betyder för oss att vi uppriktigt värdesätter det arbete som utförs av såväl producenten, styckaren, köttklassificeraren och kocken som servitören. Hos oss både syns och smakar hantverket, och hantverket bekräftar samtidigt på ett transparent och spårbart sätt produktens färd från Atria-gårdarna till din tallrik.

Vi håller öppet

Lunch
måndag – fredag: 11.30 – 15.00
(också take away)

À la Carte
måndag: 11.30 – 16.00
tisdag: 11.30 – 22.00 (köket -21.00)
onsdag – torsdag: 11.30 – 23.00 (köket -21.30)
fredag: 11.30 – 24.00
(köket -22.00)
lördag: 14.00 – 24.00 (köket -22.00)

Tredje gången gillt… Vi är glada att äntligen få öppna dörrarna för er alla!

Gastrogrill Murés start har varit synnerligen intressant. Två gånger har vi varit på väg att öppna restaurangen, men på grund av coronaviruset har vårt öppningsdatum flyttats till juni. Nu önskar vi er alla välkomna till Gastrogrill Muré för att äta och dricka gott i en trivsam, bekväm och säker miljö. Vi har läst statsmaktens anvisningar noggrant och Gastrogrill Muré vidtar följande åtgärder i vår gemensamma kamp mot coronaviruset:

  1. Vi har minskat antalet kundplatser: Utgående från kundplatsantalet i serveringstillståndet (45 kunder) är det nya maximiantalet tills vidare 33 samtidiga kunder. Vi går inte runt med måttband, men det är stort avstånd mellan våra bord.
  2. Våra bord är i princip för två personer. Borden kan vid behov slås samman enligt sällskapets storlek. Större sällskap är alltså också välkomna.
  3. Mat och dryck serveras vid borden, förutom take away-måltider som överräcks vid disken. Såväl köks- som serveringspersonal är noggrann med att följa hygienanvisningarna vid tillagning och servering.
  4. Våra bord har för tillfället inga dukar, och vid varje bord finns möjlighet att desinficera händerna. Borden desinficeras när kunderna byts ut. Menyerna rengörs efter varje användning.
  5. Kom inte till restaurangen om du är sjuk! Det gäller allas vår gemensamma säkerhet. Vi har öppet hela sommaren, så du har gott om tid att komma till oss senare.

Allt detta är sådant vi gör för din, min och allas vår trivsel, bekvämlighet och säkerhet. En dag i sänder i riktning mot en coronafri tillvaro!

Lunch

måndag – fredag: 11.30 – 15.00
(också take away)

À la carte

måndag: 11.30 – 16.00
tisdag: 11.30 – 22.00 (köket -21.00)
onsdag – torsdag 11.30 – 23.00 (köket -21.30)
fredag: 11.30 – 24.00 (köket -22.00)
lördag: 14.00 – 24.00 (köket -22.00)

Sent lunch

Trots all finsk anspråkslöshet är det hög tid att vi erkänner att allt inte alltid bara kan vara en slump, utan att allt det goda också krävt mycket hårt arbete. Välkommen till oss och smaka!

Adress

Högbergsgatan 4, 00150 Helsingfors

Boka bord